• Hämeenlinnan Lentopallokerho yrittää palata kahden ottelun tappioputken jälkeen takaisin voittajaksi, kun joukkue saa sunnuntaina Loimua-areenalle vastaan kuopiolaisen Puijo Wolleyn. Lentopallokerhon kausi alkoi kahdella voitolla, mutta viime viikonlopun vieraskiertueen peleistään LiigaPlokia ja Pölkky Kuusamoa vastaan joukkue ei onnistunut ottamaan yhtään erävoittoa.

  Puijo Wolley on puolestaan aloittanut kautensa yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. Viimeisimmässä ottelussaan kuopiolaiset kaatoivat kotisalissaan Helsinki Volleyn suoraan kolmessa erässä. Joukkue myös esitteli ottelussa uuden kanadalaisen hakkurinsa Natasha Calkinsin. Kaksi viimeistä erää pelannut Calkins onnistui tekemään debyytissään 10 (+6) pistettä.

  Lentopallokerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia odottaa sunnuntaina tiukkaa testiä Jukka Lehtosen valmentamaa vierasjoukkuetta vastaan.

  – Puijo on joukkue, joka ei ole muuttunut viime kaudesta kovinkaan paljon. Passari ja hakkuri ovat uusia. Olen nähnyt uudelta hakkurilta vain yhden ottelun, ja hän vaikutti hyvältä pelaajalta. Hän on fyysisesti hyvä ja pystyy tekemään pisteitä. Ottelusta ei tule todellakaan helppoa, ja jos haluamme voittaa, pitää meidän antaa kentällä kaikkemme. Muistamme jo viime kaudelta, että Puijo puolustaa erinomaisesti, joten meidän pitää olla kärsivällisiä. Ottelu on myös hyvä testi hyökkäyksellemme viime viikonlopun kahden ottelun jälkeen. Nyt näemme mitä tämän viikon harjoittelu on tuonut peleihimme.

  Lentopallokerhon kokoonpano on erilainen kuin neljässä aikaisemmassa ottelussa, sillä keskipelaaja Daniela Öhman käytti sopimuksessaan olevan ulkomaille siirtymisen mahdollistavan pykälän ja jatkaa kauttaan Italian pääsarjassa. Öhman tosin pystyi sairastelun vuoksi pelaamaan viime viikonloppuna vain ensimmäisen erän LiigaPlokia vastaan.

  – Totuimme hänen poissaoloonsa tosiaan jo viime viikonloppuna. Hänen lähtönsä on tietysti meille huono asia, sillä me kaikki näimme, miten hän pelasi kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja myös LiigaPlokia vastaan hän tappio kolme palloa kolmesta. Emme voi kuitenkaan ajatella enää hänen lähtöään tai käyttää sitä tekosyynä millekään. Toivotamme Danielalle onnea, koska hän menee hyvään sarjaan. Tietyllä tapaa hänen siirtymisensä on osoitus seuran onnistuneesta työstä, kun yksi viime kaudella täällä pelannut pelaaja pelaa A1-liigassa. Uskon kuitenkin, että muut pelaajat pystyvät tekemään kentällä hyvää työtä. Jos ajatellaan vaikka Betskiä (Bettina Yli-Sissala), niin hänen torjuntapelinsä oli aika hyvää kahdessa edellisessä ottelussa, ja myös Vampulaa vastaan.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho–Puijo Wolley sunnuntaina 10.10. Loimua-areenassa kello 18.30. Ottelun on katsottavissa myös Ruutu-palvelusta.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä