•   Hämeenlinnan Lentopallokerho hävisi kunniakkaasti LP Kangasalalle 1-3 (23-25, 25-21, 17-25 ja 18-25. Ei ole häpeä hävitä tämän hetken Suomen parhaalle joukkueelle. Lentiskerho on pelannut viiden päivän aikana yhteensä 13 erää ja se paljon virheherkässä lajissa. 

    Kangasalassakin Kerho taisteli urhokkaasti kaksi ensimmäistä erää ja kahdessa viimeisessä erässä taisi väsy alkaa vaivata. Pieni jossittelukin on paikallaan. Mitä se olisi merkinnyt koko ottelun kululle jos ensimmäisen erän viimeisissä palloissa herkullisesta paikasta lyöty vastapallo olisi osunut ruutuun. Turha jossitella Kangasala oli parempi joukkue. 

    Ottelussa oli kaksi raatajaa, Kangasalan Ronja Heikkiniemi jota pommitettiin 46 aloituksella ja taisi välillä nostoissa olla hiukan toivomisen varaa. Nostojen lisäksi Heikkiniemi iski joukkueensa toiseksi parhaat pisteet 17/+10. 

    Kangasala pommitti aloituksillaan Emmi Riikilää 35 aloitussyötöllä ja Emmin pallontapot olivat 15/+8.  

    Unohtaa ei sovi myöskään Kangasalan pelinrakentajan Katja Kylmäahon hienoa suoritusta. Lentiskerhossa vuorottelivat Erica Di Maulo ja Jenna Ylivainio. 

    Eniten pisteitä tekivät Kerhon Madsen 17/+11, Leonenko 16/+6, Riikilä 15/+8. Kangasalan Larson 23/+16, Ronja Heikkiniemi 17/+10 ja Laakkonen 12/+7. 

    Nosto% Kerho 40 ja Kangasala 40. Torjunnat Kerho 9, Kangasala 4. 

    Ottelussa palkittiin Kerhon Madsen ja Kangasalan Larson.  

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä