• HPK:n päättyneen kauden ykköslibero Eveliina Rautiainen pysyy HPK:ssa vielä ainakin yhden vuoden. Rautiainen solmi Pallokerhon kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

   

  22-vuotias libero teki viime kaudella läpimurtonsa naisten Mestaruusliigassa. Hän pelasi runkosarjassa 24 ottelua sekä kaikki HPK:n 11 pudotuspeliä, ja nousi hopeaa voittaneen joukkueen avainpelaajien joukkoon.

  Näin Rautiainen oli HPK:lta selvä valinta jatkamaan roolissa, ja pienen miettimisen jälkeen hän allekirjoittikin sopimuksen.

  - Minulla on ollut paljon hyviä kausia täällä Hämeenlinnassa, ja kaikki on sujunut, niin ei ollut mitään syytä, miksi en olisi tehnyt jatkosopimusta. On ollut hienoa pelata täällä ja menestystäkin on tullut, Rautiainen kommentoi.

  - Ei koskaan tiedä, mitä jatko tuo tullessaan, niin mennään kausi kerrallaan.

  Uuteen kauteen on vielä pitkä matka, mutta Suomen mestaruuden kakkosliberon roolissa keväällä 2016 voittanut pelaaja janoaa menestystä.

  - Aina on ollut hyvä joukkue, kun olen täällä ollut. Mitalin kirkastusta totta kai haetaan. Jäi kaivamaan se hopea, joten kullan kiilto on silmissä, hän kertoo.

  HPK pelasi kauden 2016-17 yhdellä liberolla, mutta Rautiaisen loukkaantumishuolet kevättalvella saivat pelaajankin toivomaan tukea samalle pelipaikalle.

  - Hyvin avointa keskustelua käytiin, että haetaan myös toista liberoa, niin paikka ei jää yksin hänen vastuulleen, jos jotain sattuu. Hyvä, että hän (Rautiainen) jäi. Mahdollisuus kehittyä ja mennä vielä eteenpäin on suuri, toiminnanjohtaja Ville Kalliomäki sanoo.

  Rautiainen on ensimmäinen pelaaja päättyneen kauden joukkueesta, joka laittoi nimensä jatkosopimuspaperiin. Hänen lisäkseen HPK on kiinnittänyt Kuortaneella pelanneet nuoret maajoukkuepelaajat Yasmine Madsenin ja Suvi Kokkosen.

  Lähiviikkoina listaan on kuitenkin tulossa lisää nimiä.

  - Tämä oli ensimmäinen allekirjoitettu jatkosopimus, mutta kaksi-kolme muuta on sovittu. Maajoukkue- ja muiden kiireiden takia emme ole saaneet niitä vielä paperille. Viiden muun suomalaisen kanssa on keskustelut käynnissä, ja kahden ulkomaalaisen kanssa neuvottelut ovat pitkällä, Kalliomäki raottaa.

  Tagit: Eveliina Rautiainen  jatkosopimus  tiedotteet  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä