•    Hämeenlinnan Lentopallokerho kiittää kaikkia poikkeuksellisen vaikeasta ja raskaasta lentisvuodesta 2020. Olemme samaa lentisperhettä ja vain yhdessä toinen toistamme ymmärtäen sekä tukien kurotamme jälleen hyvään lopputulokseen. Unohdetaan mahdolliset epätietoisuuden ja tylyn puheen luomat tunnelataukset, jätetään ne historiaan niin kuin koko synkkä koronavuosikin. 

    Koko toimintamme keskiössä ovat kuitenkin aina PELAAJAT ja VALMENTAJAT, joten erityinen kiitos kuuluu heille. Suuri käsi myös yhteistyökumppaneillemme, joiden tuki on ollut äärimmäisen tärkeätä vaikeuksien hetkillä.  

    

     LENTISKERHO EI LUOVUTA! 

    Keväällä, kun korona lähes lamautti koko maailman, myös me koimme tyrmäävän iskun. 12 maaliskuuta olimme vain parinkymmenen kilometrin päässä Pihtiputaalta kun huippuunsa viritetty joukkue sai tiedon, että kaikki naisten puolivälierien ottelut on peruutettu. Itkunsekainen kotimatka alkoi ja tulevaisuuden näkymät olivat synkkiä.   

    Joukkueemme oli tehnyt valtavan työn ja oli timanttisen valmis lentiskevään  loppuhuipentumaan. Saavuttamaan sen tärkeimmän, jonka eteen kaikki työ tehdään. Onnen tunteelliset hetket jäivät kuitenkin kokematta ja epätoivo astui pintaan.  

    Hämeenlinnan Lentopallokerho väisti tyrmäävän lamaantumisen ja uuden kehittäminen alkoi. Päävalmentaja MATTEO PENTASSUGLIA ryhtyi rakentamaan kuluvan pelikauden joukkuetta seurajohdon ja yhteistyökumppaneiden tukemana. Joukkueeseemme liittyi useita loistavasti motivoituneita menestysnälkäisiä nuoria pelaajia. Usko parempaan tulevaisuuteen oli jälleen vankka.    

    

     SARJAKAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ - OLEMME AIKATAULUSSA.  

    Syksyllä aloitimme sarjakauden tappioilla mutta se ei hetkauttanut lentiskerholaisia. Luotto omaan tekemiseen oli väkevä ja tehokas harjoittelu alkoi nopeasti tuottaa hyvää tulosta. Seurasi pitkä voittoputki. Nyt olemme iskuetäisyydellä, aivan kärjen tuntumassa, kun aloitamme pelimarssin kohden kevään valoa ja huippuotteluita.  

    Lentiskerho on tehnyt työtään terveys edellä ja koronatauko on täytetty ahkeralla harjoittelulla. Turhia riskejä välttäen. Olemme entistä kypsempiä koviin peleihin.   

    Fanit ja yleisö ovat meille hyvin tärkeitä, joten toivottavasti katsomot täyttyvät kevään aikana äärimmilleen. Kaipaamme teitä. 

     

  HÄMEENLINNAN LENTOPALLOKERHO TOIVOTTAA KAIKILLE TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2021! 

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä