• HPK ja Salla Karhu ovat tehneet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. 23-vuotias yleispelaaja on SM-hopeamitalistien neljäs sopimuspelaaja.

  Karhu halusi itse jatkaa HPK:ssa, ja ratkaisu vuoden jatkosta syntyi helposti yhteisymmärryksessä.

  - Kehityin mielestäni ihan hyvin viime kaudella ja hommat toimivat, niin oli ihan luonnollista jatkaa, Karhu kommentoi.

  Toiminnanjohtaja Ville Kalliomäki on seuran puolesta tyytyväinen maajoukkueyleispelaajan jatkoon. Sopimus oli käytännössä tehty jo aiemmin, mutta maajoukkueleiritys venytti allekirjoitusta.

  - Tiesimme jo kauden aikana, että hän jatkaa varmasti meillä. Tämä on tosi hyvä homma, Kalliomäki sanoo.

  - Salla tulee olemaan meillä varmasti vastuuroolissa yleispelaajana. Hän tulee varmasti olemaan isossa roolissa, koska laitahyökkääjäosasto nuorentuu noin kolmella vuodella.

  Ensi kaudella Karhu haluaa lunastaa isomman roolin aloituskokoonpanossa. Päättyneellä kaudella hän jäi suurimmaksi osaksi rotaatiossa ulkomaalaisvahvistusten taakse.

  - Odotan tietysti kehittyväni lisää. Lähdemme tietysti kirkastamaan mitaleita. Odotan hyvää joukkuetta, joukkuehenkeä ja reissuja, mutta kulta on tavoitteena, pelaaja ennakoi.

  HPK:n joukkue rakentuu hiljalleen kohti ensi kautta. Allekirjoitettuja sopimuksia on vasta neljä, mutta Kalliomäen mukaan joukkueessa on käytännössä jo kahdeksan nimeä.

  - Kaksi sopimusta on allekirjoitusta vaille, ja kahden ulkomaalaisen kanssa olemme käytännössä sopimuksessa. Varmaan ensi viikolla saamme ne sovittua, toiminnanjohtaja raottaa.

  Päävalmentaja Luca Chiappini palaa Suomeen sunnuntaina, minkä jälkeen seurajohto hahmottelee yhdessä valmennuksen kanssa lopullisen joukkueen.

  Muuttujia on vielä paljon ilmassa, sillä ulkomailta on ilmestynyt yllättäviä vaihtoehtoja. Myös Michaela Madsenin ikävä loukkaantuminen maajoukkueleirillä vaikuttaa suunnitelmiin.

  - Meidän pitää miettiä Lucan kanssa, miten saamme joukkueen tasapainoon, kuten viime kaudella. Olemme halukkaita neuvottelemaan Michaela Madsenin kanssa, sillä hän joutuu jäämään Suomeen todennäköisesti jouluun saakka.

  Lähiaikoina on siis luvassa lisää kovan tason pelaajauutisia.

  Tagit: hpk  jatkosopimus  Salla Karhu  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä