• LP Viesti jatkoi vahvaa peliään ja kovasta yrittämisestä huolimatta Hämeenlinnan Lentopallokerho kärsi tappion kotisalissaan 2–3 (22–25, 25–17, 25–21, 17–25, 13–15). Viesti johtaa ottelusarjaa nyt 2–0 ja on voiton päässä Suomen Mestaruudesta.

  LP Viesti hyökkäsi rohkeammin vallankin tiukoissa loppuhetkissä ja ansaitsi voittonsa. Jälleen tilastot osoittavat tasaisuutta kaikissa suorituksissa. Torjunnat LP Viesti voitti kuitenkin 15–10. Molempien valmentajien ajatukset olivat ottelun päätyttyä perjantain ottelussa.

  Matteo Pentassuglia: 
   — Meidän peli ei ole sellaisella tasolla, kun taitomme edellyttävät. Kokonaisuus ratkaisee ja tänään LP Viesti pelasi ehjemmän ottelun. Paljosta ei kuitenkaan ollut kiinni, joten lähdemme Saloon vielä taistelemaan. 

  Tomi Lemminkäinen:
   — Tänään peli oli parempi kuin se ensimmäinen. Suvi Kokkonen oli tänään kova, vaikka näytti siltä, että jotain vammaa hänellä on. Se ei vaan riittänyt voittoon saakka. Perjantaina on katkon paikka mutta uskon, että ottelusta tulee samanlainen kuin kahdesta ensimmäisestä.

  Seuraava mahdollinen kotiottelu on 4. loppuottelu sunnuntaina 7.4. klo 18.00.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä