• Vakuuttavasti kotonaan pelannut HPK saa vastaansa sarjanelosen Orivedeltä. Kotonaan kaikki ottelut voittanut HPK joutuu todelliseen testiin OrPoa vastaan sunnuntaina Elenialla.
   
  Joukkueet ovat kohdanneet kertalleen aikaisemmin tällä kaudella, kun taistelupari pelasi vastakkain marraskuun alussa Orivedellä. Tuolloin kotijoukkue oli selvästi parempi ja vei ottelun nimiinsä 3-1. Hämeenlinnassa onkin odotettavissa vahva ja voitontahtoinen kotijoukkue, sillä taistelu runkosarjan kärkisijoista käy erittäin kuumana.

  Sarjakakkosen HPK:n ja sarjavitosen Woman Volleyn välinen piste-ero on ainoastaan 7 pistettä ja keskinäiset ottelut kärkisijojen joukkueiden välillä nousevat tärkeään osaan kotiedun metsästyksessä kevään pudotuspelejä silmällä pitäen.

  Viime viikonloppuna TV-ottelussa HPK esitti jälleen nousujohteisia ja viihdyttäviä otteita LP-Vampulaa vastaan. Samoja otteita kannattaa tulla seuraamaan sunnuntaina Eleniaan klo 18:00 alkavaan otteluun. Nyt jos koskaan on luvassa ankaraa taistelua elintärkeistä sarjapisteistä ja viihdyttävää lentopalloa koko rahan edestä.

  HPK Naiset toivottavat kaikki tervetulleeksi Elenia-areenaan kannustamaan kotijoukkue voittoon!

  Ottelun linkit

  Pelaaja- ja joukkuevertailu
  Livescore: HPK - OrPo 17.1.2016
  Mestaruusliigan sarjatilanne

  Tagit: otteluennakot  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä