• Hämeenlinnan Lentopallokerho on jälleen onnistunut kaappaamaan huippupelaajan kuumilta siirtomarkkinoilta.
  Italialainen pelinrakentaja Erica Di Maulo (181/22) on tehnyt vuoden sopimuksen Lentiskerhon kanssa.
  Italialialaisen lentopallokoulun kasvatti Erica on pelannut neljä viimeistä vuotta St. Johnin yliopistossa New Yorkissa. Jokaisella neljällä St. John’s -kaudella Di Maulo valittiin Big East -konferenssin tähdistöön.
  Sanavalmis Erica Di Maulo kertoo avoimesti itsestään ;

  - Olen kotoisin Italiasta, synnyin ja kasvoin Milanossa. 17-vuotiaana muutin Turin’iin (Italiassa) opiskelemaan viimeistä lukiovuottani ja 18-vuotiaana muutin Amerikkaan, New York’iin opiskelemaan ja pelaamaan lentopalloa. Valmistuin St John’in yliopistosta toukokuussa.

  - Tulen oikeastaan lentopalloperheestä, sillä molemmat vanhempani ovat pelanneet lentopalloa aikoinaan ja myös veljeni pelaa. Itse aloitin 11 vuotiaana. Rakastan lentistä koska se on tiimilaji ja vaatii monia taitoja, kuten liikunnallisuutta, tekniikkaa ja älykkyyttä. Lentis on hauska urheilulaji – sekä pelata että katsoa.

  - Olen mielestäni kilpailuhenkinen pelaaja. Annan kentällä aina kaikkeni, rakastan joukkuetovereitten kannustamista ja pyrin luomaan hyvää kemiaa joukkueen sisällä. Minusta on aina todella hauskaa pelata lentistä, oli sitten kyse harjoituksista tai otteluista – ja se, että lentis on kivaa, on mielestäni tärkeää myös joukkueen tavoitteiden saavuttamisen kannalta.

  - En ole koskaan aiemmin ollut Suomessa enkä tiedä juuri mitään Hämeenlinnasta. Mutta olen innoissani tutustumassa uuteen maahan ja löytämään kaikkea kivaa mitä Suomi ja Hämeenlinna tarjoaa. Noniin, itseasiassa … on yksi asia, jonka tiedän: minulla tulee olemaan todella kylmä! J

  - Valitsin Suomen ja Lentiskerhon joukkueekseni koska seuralla on hyvä historia ja uskon, että saamme loistavia tuloksia aikaan tulevalla kaudella. Me olemme nuori joukkue joka tähtää hyviin tuloksiin! Uskon että meillä on edessämme hyvä vuosi, teemme kovasti töitä joukkuetovereitten ja valmennustiimin kanssa ja siten saavutamme hyviä tuloksia. Toivon myös, että fanit haluavat tulla katsomaan matseja ja kannustamaan meitä!

  - Omista harrastuksistani sen verran, että opiskelen kieliä (puhun italiaa, englantia, espanjaa ja ranskaa … ja teen töitä suomenkielen opiskelussa, mutta se on erittäin ERITTÄIN vaikeaa), soitan pianoa ja rakastan musiikin kuuntelua.

  - Nuorena urheilijana (16 v) voitimme joukkueemme Atletica Amatori Orago’n kanssa Italian mestaruuden vuonna 2013. Viime vuonna, 2019, puolestaan voitin yliopistojoukkueeni kanssa mestaruuden ”the BigEast Conference” –sarjassa.

  - Minulla ei ole erityisiä tulevaisuudensuunnitelmia, katson vuosi kerrallaan mitä tulevaisuudella on tarjota minulle. Todennäköisesti pelaan lentopalloa (totta kai!!) ja ehkä jonain päivänä teen töitä pienten lasten parissa (ja lastenkasvatuksen alalle minulla on koulutuskin).
   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä