•    Hämeenlinnan Lentopallokerho matkustaa tiistaina 16.3 Saloon ja aloittaa finaalipaikan jahtaamisen LP Viestin kanssa kello 19.30. 

     Ottelussa on oltava alusta saakka hereillä koska finaalipaikka ratkeaa kahdesta voitosta ja tahti on kova. Tiistaina 16.3. pelataan Salossa torstaina 18.3. Hämeenlinnassa ja mahdollinen kolmas ottelu pelataan Salossa lauantaina 20.3. jos otteluvoitot ovat tasan 1-1. 

     Joku voisi väittää, että Hämeenlinnan ja Salon välinen kamppailu olisi jo moraalinen loppuottelu mutta ei ja ei. Kyllä Kangasala on eittämättä naisten liigan ykkössuosikki. Paitsi jos Kuusamo sysää Kangasalan pronssiotteluun. 

     Se on varmaa, että jo ensimmäisestä kamppailusta LP Viestin ja Lentiskerhon välillä tulee kuuma ja verinen taistelu voitosta. 

     Joukkueet kohtasivat parisen viikkoa sitten Hämeenlinnassa ja silloin Lentiskerho pilasi Lemminkäisen juhlaottelun (600 liigaottelua) ja millä tavalla. Kerho voitti sille tärkeät kaksi ensimmäistä erää suhteellisen helposti mutta runkosarjan kolmannen sijan ratkettua joukkueen fokus katosi ja LP Viesti kiri tasoihin. Kuuma viides erä päättyi LP Viestin korttiviidakon jälkeen Lentiskerholle selvästi ja otteluvoitto erin 3-2. 

     Ottelua voi seurata Ruutu plus kanavalta. 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä