• Ajatus on, että kohdellaan kaikkia tasapuolisesti ja varsinkin niitä jotka ovat ostaneet kausikortin ennakkoon.

  A-katsomoon voimme ottaa n. 100 henkilöä, B-katsomoon voimme ottaa n. 240 henkilöä ja C-katsomoon voimme ottaa 500 henkilöä. Siksi tämä rajoitus miten ja kuinka moni mihinkin katsomoon voi mennä. Haluamme edelleen, että kaikki pääsevät peleihin ja voivat olla siellä niin turvallisesti kuin mahdollista.

  Jokaisen sisäänkäynnin yhteydessä on käsidesipiste ja tarjolla hengityssuojain, joita suosittelemme käytettäväksi. Tärkein asia on etteivät eri katsomoissa olevat ihmiset kohtaa toisiaan sisällä, jolloin voimme estää mahdollisista altistumista tehokkaimmin.

  A-sisäänkäynti on siis yläkatsomoon ja sinne vain kausikorteilla joissa on paikkanumero ja otteluemännän vieraat, A-katsomossa ei ole lipunmyyntiä. Yläkerrasta ei pääse alakerran kahvioon, kulku on estetty.

  B-sisäänkäynti vain kausikorteilla. B-sisäänkäynnissä ei ole lipunmyyntiä ja siellä tarkastetaan vain kausikortit. B-katsomoista ei pääse yläkerran kahvioon, eikä C-katsomoihin, kulku on estetty.

  C-sisäänkäyntiin on vain lipunmyynti ja siellä on suurin katsojakapasiteetti. C-katsomoon pääsee siis ostamalla lipun, kaikilla ennakkoon ostetuilla lipuilla ja sinne pääsee kaikilla vapaalipuilla, jotka yritykset ovat ostaneet.  C-katsomoon voi mennä myös kausikortilla ja voi olla, että sinne myös ohjataan katsojia siinä vaiheessa kun B-katsomon kapasiteetti täyttyy. C-katsomoon tulee oma kahvilapiste.

  Asiat kyllä selviää paikanpäällä, tule hyvissä ajoin, koska meidän pitää välttää ruuhkia. Sinun pitää siis ulkona jo päättää mihin katsomoon menet. Tärkeintä on että et tule jos tunnet itsesi sairaaksi ja sinulla on mitään Coronaan viittaavia oireita. Seuraa opasteita ja kuuntele ohjeita. Näillä ohjeilla voimme ainakin aloittaa pelit.

  Ulkona katoksen alla on myös meidän kuuluisa Kivikylän-makkarapiste.

   

  Tervetuloa seuraamaa huippu lentistä Loimua-Areenalle.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä