• Lentiskerho otti alkuviikon pohjoisen kiertueeltaan täyden pistepotin, kun se kaatoi maanantain LiigaPloki-voiton lisäksi tiistaina Rovaniemellä WoVon erin 1–3 (20–25, 15–25, 26–24, 19–25).

Nayara Ferreira oli tällä kertaa Lentiskerhon tehokkain 20 (+15) pisteellään. Myös Natasa Sevarika, Vera Klimovich, Bettina Yli-Sissala ja Yasmine Madsen tekivät kymmenen pistettä tai enemmän.

Kerho oli Rovaniemellä vahva erityisesti torjunnassa, joita se otti neljään erään kovan lukeman 17. Klimovich oli joukkueen torjuntaykkönen kahdeksalla pisteellään. Kummassakin vierasottelussa Lentopallokerhon parhaaksi valittu Yli-Sissala torjui viisi pistettä.

– Hyvin onnistuttiin. Paljon matkustamista takana ja paljon väsymistä, siihen nähden ok peli. Tärkeät kolme pistettä, Yli-Sissala sanoi Mestaruusliigan otteluraportissa.

Kerho käytti Rovaniemellä kumpaakin passariaan, kun WoVo-kasvatti Roosa Rautio aloitti ja Jenna Ylivainio tuli kentälle kolmannen erän lopussa.

– Roosa pelasi hyvin, mutta neljänteen erään piti jotain muuttaa ja Jenna pelasi hyvin, päävalmentaja Giovanni Torchio kertoi raportissa.