•   Hämeenlinnan Lentopallokerho saa tiistaina 27.10. Vastaansa mielenkiintoisen joukkueen kun rovaniemeläinen WoVo saapuu Loimua Areenalla ja ottelu aloitetaan 18.30.  

    WoVo on pistänyt tosissaan hanttiin kärkijoukkueille ja voidaan ennakoida ettei Lentiskerhokaan pääse helpolla. WoVolla on kaksi voittoa ja neljä tappiota. Edellinen tappio tuli runsas viikko sitten Kangasalalta 0-3 mutta äärimmäisen pienin eräpistein. Tänään maanantaina WoVo hakee ottelutuntumaa Salohallissa LP Viestin vieraana. 

    WoVon hakkuri Saana Lindgren on hakannut palloa lattiaan voimalla ja johtaa pistekeskiarvo -tilastoa ylivoimaisesti. Myös nuori Oona Viljanen parantaa peliään kaiken aikaa. Kokenut passari Iida Paananen osaa käyttää pelissä kuumia pelaajia joten tiukkaa taistoa on tiedossa. 

    Lentiskerho on alun takkuilun jälkeen osoittanut vaarallisuutensa. Kerho hävisi neljä ensimmäistä otteluaan kun se rakensi uudella kokoonpanolla kuusikkopeliään. Helpot virheet ovat vähenneet rutkasti ja Lentiskerho on voittanut kolme edellistä otteluaan. Kruununa on kärkijoukkueen kaataminen. 

    Yleispelaajat Emmi Riikilä ja Olenia Leonenko taistelevat tasaisesti parhaista tehopisteistä jokaisessa ottelussa. Sentteri Julia Miniuk on asettanut kovat tavoitteet uralleen ja otteet paranevat peli peliltä kun kanssasisaret tulevat tutuksi. Jenkkilibero Brianna Doehrmann raivaa paikkaansa puolustuksessa ja onnistuu jatkuvasti paremmin. 

    Mielenkiintoisen elementin otteluun tuo myös saako peliaikaa hämeenlinnalaisen lentopallon suuruuksiin 2000 luvun alussa kuuluneen os. Terhi-Maria Auralan tytär 15-vuotias Miia-Maria Mäkikyrö peliaikaa. Miia-Marian isä Teemu Mäkikyrö valmentaa WoVoa ja hän pelasi myös aikoinaan hämeenlinnassa Team Tawast-volleyssä muutaman vuoden. 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä