• Koronaviruksen aiheuttaman muuttuneen tilanteen vuoksi kaikki harraste- ja kilpaurheilu on joko taulolla tai peruttu kokonaan. Niin myös Hämeenlinnan Lentopallokerhon pelaama Mestaruusliiga — ja vielä playoffsien kynnyksellä.

  Niin lentopallossa kuin muussa kilpaurheilussa, lipputulot ja mahdolliset palkintorahat muodostavat suuren osan seurojen tulovirrasta. Nyt nämä hanat ovat kiinni, kun ei pelata eikä voiteta. Siksi sinun panoksesi huomisen varmistamiseksi on nyt äärimmäisen tärkeää...

   

  MITEN VOIT TUKEA LENTOPALLOA?

  Ostamalla Lentopallokerhon kausikortin olet tukemassa paikallisen lentopallon tulevaisuutta. Kausikortilla näet kaikki Lentopallokerhon Mestaruusliigan runkosarjan kotiottelut kaudella 2020—2021. Kausikortti numeroimattomille penkeille alakatsomoon (B- ja C-katsomot) maksaa 30 € ja numeroituna yläkatsomoon (A-katsomo) 50 €. Kausarihaasteeseen voit osallistua TÄÄLTÄ »

  Kausarihaaste 3 -kampanja toteutetaan mikäli saamme kasaan 700 sitovaa ennakkovarausta 30.4. mennessä. Jos kampanja ei toteudu kausikorttia ei veloiteta.

   

  HAASTA KAVERI MUKAAN!

  Kun olet varannut oman kausikorttisi, kerro siitä sosiaalisessa mediassa. Lataa alla oleva kuva päätelaittellesi ja julkaise se sitten somessa. Tägää kuvaan kaverisi ja esitä hänelle haaste.

  Tagit: #kausarihaaste  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä