•    Hämeenlinnan Lentopallokerho näkee valoa tulevaisuuden lentispeleissä. Vaikka vaikea pandemiatilanne pakotti lentopallon tauolle me emme anna periksi. Terveys ja hyvinvointi on kaikkein tärkeintä! Tärkeitä arvoja meille lentisihmisille ovat myös kasvaa ihmisinä vieläkin paremmiksi mutta myös urheilijoina, yhteispelaajina tähtäämme korkealle.  

      Vaikeuksien kautta joukkueemme on syttynyt tällä kaudella yhtenäisemmäksi kuin ehkä koskaan. Joukkueen peli-ilme on iloinen ja peräksi antamaton. Harjoituksissa on sellainen meininki, että eteenpäin mennään ja parhaat näytöt tapahtuvat vasta tulevaisuudessa. Rakennamme vaikeuksille pitävän seinän ja tulosta syntyy! 

      Hämeenlinnan Lentopallokerhon taustajoukot ovat myös osoittaneet loistavaa sitkeyttä ja pirteää kehittämisen taitoa. On hienoa nähdä uudistumisen innostus yhteistyökumppaneissa. Tässä työssä olemme ottaneet vasta lähtöaskeleet ja yllätyksiäkin ehkä nähtäneen. Kaikki meidän yhteiseksi hyväksi. 

      Yleisölle erittäin suuri Kiitos! Meillä on ystäviä enemmän kuin koskaan. Kausikortteja on mennyt kaupaksi runsaasti vaikka peleistä ei ollut tietoakaan. Moni hankki kausarin puhtaasti kannatuksen vuoksi. Yleisön kunnioitus meitä kohtaan näkyy myös siinä kun kotipeissä noudatetaan äärimmäistä varovaisuutta ja uskotaan ohjeisiimme. Rajoitukset ovat estäneet monen saapumasta katsomoon mutta sitäkin enemmän tekojamme seurataan tiedotusvälineistä. Ja puskaradio toimii - meistä puhutaan aina kun ihmisiä kokoontuu jonnekin.  

    PELIT TULEVAT AIKANAAN JA SILLOIN OLEMME VALMIITA VIELÄKIN PAREMPAAN.

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä