• Lentopallon superviikonloppu Oulussa. Kuulostaapa hienolta. Erityisen superhienon tulevasta lauantaista tekee se, että päivän ensimmäisessä lentopallo-ottelussa Naisten mestaruusliigan joukkueet WoVo ja HPK kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa tällä kaudella, ja vieläpä molemmille joukkueille uudessa pelipaikassa, Team Kylmäahon tukikohdassa eli Oulussa. HPK:n puolesta uskallan sanoa, että joukkue on valmis tähän uuteen ja tuntemattomaan. Olemmehan me jo tällä kaudella ehtineet harrastaa maakuntamatkailua joukkueelle uusissa paikoissa, kuten Parolassa, Lammilla ja Minskissä, ja suhteellisen hyvin on mennyt.

  Tiistain mahtava Suomen Cupin pelin voitto ja välieräpaikan selvittäminen Hämeenlinnassa pelattavaan Cupin lopputurneeseen on jo unohdettu ja huolellinen valmistautuminen lauantain WoVo-peliin on alkanut. Vaikka kohtaaminen joukkueiden välillä on kauden ensimmäinen, verkon toisella puolella on usea aikaisemmilta kausilta tuttu pelaaja ja tiedämme vastustajasta tässä vaiheessa ainakin sen, että heillä on erinomaiset passarit, yleispelaajat, keskipelaajat, hakkuri ja vielä liberotkin. Pelinälkä ja voitontahto on kova, joten täytyy toivoa, että Kärsämäellä on lauantaiaamuna riittävästi kaurapuuroa tarjolla eikä nälkä ylly liian kovaksi.

  HPK lähtee matkaan siis jo perjantaina iltapäivällä, ja mikäli teillä muilla ei ole bussi-, juna- tai lentolippuja Oulun suunnalle varattuna, ettekä pääse paikan päälle kannustamaan, suosittelen lämpimästi avaamaan lauantaina klo 13:25 YleAreenan, ottamaan mukavan asennon ja varaamaan riittävästi pelievästä sekä ennen kaikkea nauttimaan superlauantain superottelusta WoVo-HPK.

   

  Hassutellen terveisin, Pile #10

  Tagit: hpk  wovo  mestaruusliiga  superviikonloppu  lentopallo  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä