• Yleisölle tiedoksi! Seuraavissa otteluissa sähköä on ilmassa valtava lataus - enemmän kuin riittävästi. Unelma mitaleista säilyy vain voittajilla. Tappio kolmesti sysää toisen joukkueen kesälomille liian aikaisin.

  Pudotuspeleissä Hämeenlinna kohtaa Pihtiputaan. Lentiskerhon ja LiigaPlokin ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina 8.3. kello 18.30 Hämeenlinnassa.

  Ottelussa kohtaavat vanha kettu ja nuori velho. LiigaPlokia luotsaa Jukka Koskinen, mies joka tuntee suomalaisen naislentopallon paremmin kuin omat taskunsa. Taatusti Pihtipudas haluaa yllättää ennakkosuosikki Hämeenlinnan.

  Nuoren Matteo Pentassuglian otteissa on näkynyt velhomaisia piirteitä. Mies on loistavilla oivalluksilla ja taktisilla muutoksilla kääntänyt tappioilta kalskahtaneet viiden erän pelit voitoiksi. Lisäksi monista vastoinkäymisistä (loukkaantumiset) huolimatta Matteo on valmentanut joukkuettaan taidokkaasti. Kauden aikana Lentiskerho on mennyt eteenpäin kuin juna ja nyt kaikki näyttää olevan kohdallaan viimeisiin koitoksiin.

  Nyt jos koskaan myös yleisön tuki tulee tarpeeseen.

  Muut naisten ensimmäiset puolivälierät pelataan samana päivänä ja ovat: 
  LP Viesti – Nurmon Jymy 
  LP Kangasala – Oriveden Ponnistus 
  Pölkky Kuusamo – LP Vampula

  Tagit: #hämeenlinna  lentiskerho  lentopallo  hämeenlinna  playoffs  pihtipudas  liigaploki  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä