• Heippa Kerhon fanit,

  Kalenterissa mennään jo hyvää matkaa marraskuun puolta, mikä meille, kerhon lentisnaisille, tarkoittaa pelitahdin kiivastumista entisestään. Mestareiden liigan hienot 2 peliä Minskiä vastaan on saatu päätökseen, ja meidän taival eurokentillä jatkuu CEV-cupin puolella harmittavan kultaisen erän – tappion myötä. Näytimme osaamisemme etenkin voitokkaassa kotiottelussa, ja osoitimme pystyvämme haastamaan kovan Euroopan huippujoukkueen. Mestareiden liigan jälkeen on aika keskittyä kahteen kotimaan sarjaan, mestaruusliigaan ja Suomen Cupiin.

  Huomenna tiistaina jatkuu Suomen Cup kotiottelulla huittislaista LP Vampulaa vastaan. Cupin puolivälierän ensimmäinen osa päättyi pari viikkoa sitten meidän vierasvoittoon 3-0, joten nyt on tavoitteena varmistaa jatkopaikka neljän parhaan joukkoon. Varmisteluun pelin sisällä ei kuitenkaan ole varaa, sillä LP Vampula osoitti jo kotiottelussaan haastavansa meitä koko ajan pelin loppuun asti. Kerholaista kovaa asennetta tarvitaan siis huomenna niin kentällä kuin katsomossa!

  Kuudennen kauden kerholaisena on ollut mukava huomata uskollisten fanien ja talkoolaisten pysyvän joukkueen matkassa vuodesta toiseen ja uusia fanien löytävän entistä useammin Elenia-areenalle. Antaa siis pakkasen kiristyä vaan, ja siirrytään kaikki sisälle nauttimaan kerhon huippuotteluista. 

  Noppi  # 9

  Tagit: hpk  suomen cup  vampula  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä