lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerho saa kovalla asenteella harjoittelevan pelaajan kun joukkueeseen saapuu keskitorjuja Venessa Loukonen elokuussa Pihtiputaalta. Vanessa murtautui LiigaPlokin aloituskuusikkoon päättyneellä kaudella. Loukonen teki loppukaudesta joukkueelleen parhaita pisteitä ja myös pyttykerho palkitsi nuoren naisen parhaana pelaajana muutamassa ottelussa.

  Venessan kasvattajaseura on Raision Loimu. Pappa Arto Loukonen sai aikoinaan tytön kiinnostumaan lentopallosta kahdeksan vuotiaana. Sen jälkeen Venessan sydän on sykkinyt lentopallolle. Raision Loimun ja LiigaPlokin lisäksi lentopallotaitoja ja pelikokemusta on karttunut Nurmon Jymyssä, Woman Volleyssä ja Kuortaneen urheiluopiston joukkueessa.

  Venessa Loukonen on saavuttanut Suomen Mestaruusmitaleita kaikissa nuorten ikäluokissa. Mitaleita on kertynyt kaiken värisiä mutta myös kultaa. Nuorten maajoukkueessa Venessa on pelannut neljä vuotta.
  Venessa Loukonen hakee nyt mittavalle uralleen lisämenestystä ja vannoo joukkuepelaamisen puolesta.

  • Nyt satsaan täysillä lentopalloon ja opiskeluhaaveet saavat jäädä toistaiseksi.
  • Olen ollut tyytyväinen LiigaPlokiin mutta kun Hämeenlinnasta otettiin yhteyttä niin siirtymistä sinne ei oikeastaan tarvinnut edes harkita.
  • Lentiskerhoa arvostetaan valtavasti ja siellä pelanneet ovat puhuneet menestyneestä seurasta pelkkää hyvää.
  • En tunne päävalmentaja Matteo Pentassugliaa mutta uskon, että hän voi antaa minulle paljon valmentajana.
  • En myöskään tiedä Hämeenlinnasta juuri mitään ja toivon, että kaupunki yllättää minut myönteisesti, kertoo sanavalmis Venessa Loukonen.

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä