• Hämeenlinnan Lentopallokerhon alkuviikon vieraskiertue pohjoiseen lähti mainiosti käyntiin. Kerho voitti maanantaina Pihtiputaalla LiigaPlokin erin 3–1 (22–25, 25–20, 25–21, 25–18).

Näin joukkue jatkaa tiukkaa taistelua runkosarjan neljännestä sijasta ja mahdollisesta kotiedusta puolivälierävaiheeseen.

LiigaPloki otti nimiinsä tasaisen avauserän, mutta sen jälkeen komento oli edelleen tasaisesti jatkuneessa ottelussa vierailla. Ainoastaan neljäs erä repsahti hieman isommilla numeroilla Lentopallokerholle.

Yksi ottelun ratkaisuhetkistä oli kolmannessa erässä, kun Lentiskerho nousi avauserässä kentälle vaihdetun passarin Jenna Ylivainion syöttövuorolla erän lopussa tappioasemasta mukaan peliin ja lopulta voittoon.

Lentopallokerhon tehokkain pelaaja oli oman tilastointimme perusteella Natasa Sevarika (16/+10), joka sai hyvää tukea muilta laitapelaajilta Nayara Ferreiralta (15/+9) ja Yasmine Madsenilta (15/+7). Lentopallokerhon parhaana palkittiin Bettina Yli-Sissala (12/+6).

– Oli hyvää taistelua. Vastus ei ollut tänään helppo. Syöttövirheitä tuli aika paljon, mutta otimme tosi tärkeät kolme pistettä kuitenkin, Yli-Sissala sanoi Ruudun tv-lähetyksessä.

Lentopallokerhon arkikiertue jatkuu tiistaina Rovaniemelle. WoVon ja Lentiskerhon välinen ottelu alkaa jo kello 18 ja on katsottavissa myös Ruutu+-palvelussa.