•   Hämeenlinnan Lentopallokerho pääsee viikonvaihteessa jälleen tositoimiin koronatauon jälkeen. Lauantaina 9.1.2021 Lentiskerho kohtaa Kyyjärvellä Kuortaneen nuorten maajoukkueen ja heti sunnuntaina 10.1. Nurmossa vastustajana on JymyVolley. Edellisen kerran Lentiskerho pelasi liigaottelun 1.12.2020 ja peittosi silloin Rovaniemellä WoVon 3-0. 

    Lentiskerho on nyt sarjataulukossa kolmantena (36/17) mutta kaksi ottelua vähemmän pelannut LP Viesti vaanii pinnan (35/15) päässä. Sarjaa johtaa Kangasala (43/15) ja toisena on Kuusamo (36/15). Ristikkäiset ottelut voivat vielä pistää sarjakärjen uusiksi mutta ilman romahduksia edellä mainitut joukkueet jakanevat kärkisijat. Runkosarjassa pelataan kaikkiaan 28 ottelua ja jäljellä on joukkueilla 11-13 ottelua

   

    Huono uutinen on se että ainakin tammikuun aikana lentiksen ystävät eivät pääse Loimua Areenan katsomoihin. Otteluita voi seurata kuitenkin sosiaalisen median, RuutuPlussan ja Hämeen Sanomien kautta. Ja tietysti Lentiskerhon omien nettisivujen ja Facebook-sivujen kautta.

    Lentiskerho on harjoitellut reilun kuukauden tauon aikana tehokkaasti ja on valmis kevään suuriin otteluihin, lupaa päävalmentaja Matteo Pentassuglia.
   

    ”Olemme jo kuukauden ja 10 päivää vain harjoitelleet, yhtään liigaottelua ei ole ollut. Tämä aika on ollut ikään kuin kaksijakoinen:

     Ensinnäkin olemme voineet keskittyä vain itseemme ja harjoitella juuri asioita, jotka meidän mielestämme eivät sujuneet niin hyvin aiemmissa otteluissa. Ja toisaalta on tietysti se, että meillä ei ole ollut otteluita, emme ole pelanneet ketään vastaan. Silti olen tosi iloinen siitä, miten olemme harjoituksissa pyrkineet löytämään haasteita, emme ole pysähtyneet, olemme vain jatkaneet töitä ja meillä oli vain lyhyt joulutauko. Muina päivinä olemme joukkueen kanssa harjoitelleet.

     Olen erittäin tyytyväinen tiimiin: koska meillä ei ollut otteluita, niin olisi ollut helppoa löysätä esimerkiksi henkisesti. Pidimme kuitenkin mielialan korkealla ja haastoimme itseämme joka päivä – ensin yksilöinä, sitten myös muiden joukkuetovereiden kanssa. Nyt olemme taas valmiita aloittamaan: valmistaudumme olemaan entistäkin parempia aloituksessa, valmistaudumme paraikaa myös tuleviin mestaruusotteluihin. Seuraavaksi matkaamme Kuortaneelle ja Nurmoon sekä pelaamme lisäksi neljä muuta ottelua tammikuun aikana.

    Mielestäni valmistauduimme hyvin tämän 1 – 1,5 kuukauden aikana, nyt olemme valmiita ja innoissamme aloittamaan taas pelit.

    Kuten tiedätte, urheilussa on kyse siitä että pelataan jotakuta vastaan. Ja juuri sitä pelaamista kaipaamme tosi kovasti – ja olemme iloisia kun se nyt alkaa.”

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä