• [Otteluennakko] HPK vs. LP-Vampula ǀ 5.2.2017 klo 18.00 ǀ Elenia-areena

  HPK ja LP-Vampula kohtaavat sunnuntaina viidettä kertaa tällä kaudella. Tuttu huittislaisvastustaja saa nyt valmistaa HPK-naisia ensi viikon suureen koitokseen Italian Casalmaggiorea vastaan. Samalla Kerho esittelee yleisölle uuden pelaajan.

  LP-Vampula on ollut HPK:lle tällä kaudella yleinen vastus. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa yhteensä neljästi. Suomen cupissa HPK voitti molemmat ottelut selvästi 3–0 kuten myös kauden ensimmäisen liigataiston, mutta viimeksi kaksi viikkoa sitten Vampula pakotti Mestaruusliigan johtajat viidenteen erään.

  Sunnuntainen vastustaja puolustaa tällä hetkellä paikkaansa kahdeksan pudotuspelijoukkueen joukossa. Eroa yhdeksäntenä olevaan Pieksämäkeen on mukavat 10 pistettä, mutta voittojakin saisi tulla. Vampula on hävinnyt kaikki tämän vuoden puolella pelaamansa kolme ottelua viidennessä erässä.

  Todennäköistä on, että HPK valitsee puolivälierävastuksensa LP-Vampulan ja WoVon välillä, joten seurojenvälinen saaga saattaa olla vasta puolivälissä.

  Ennen cup-taukoa pelatuissa viisieräisissä HPK:ta ja Pölkkyä vastaan yhdysvaltalaispassari Taylor Bruns oli isossa roolissa haalimassa sarjapisteitä joukkueelle. Hänen ohellaan ratkaisevia pelaajia ovat liigan parhaisiin torjujiin lukeutuva Eeva Puukka ja hieman epätasaisesti pelannut hakkuri Binetou Sow.

   

  Vampula tarjoaa HPK:lle kenraaliharjoituksen ennen CEV Cupin vierasottelua Pomì Casalmaggiorea vastaan. Hämeenlinnalaiset jatkavat europelejään Cremonassa ensi keskiviikkona.

  HPK:n uuden värväyksen, puolalaisen Kinga Kasprzakin on määrä debytoida Hämeenlinnassa sunnuntaina. Yleispelaaja saapui siirtorajan kynnyksellä täyttämään Koreaan joulukuussa lähteneen Hillary Hurleyn tonttia.

  29-vuotias ja 188-senttinen laitahyökkääjä hakee Suomesta nostetta uralleen, jolta ei meriittejä puutu. Kasprzak kuului vielä neljä vuotta sitten Puolan maajoukkueeseen ja voitti CEV Cupin pelatessaan kotimaassaan Muszyniankassa. Hän pelasi vielä viime kaudella azerbaidzhanilaisessa suurseurassa Azǝryol Bakissa, mutta tuli torstaina Hämeenlinnaan selvästi alemman profiilin Hapoel Ironi Kiryat Atasta Israelista.

  HPK:n ja LP-Vampulan välinen runkosarjaottelu käynnistyy Elenia-areenassa sunnuntaina kello 18. Tule kannustamaan Kerho takaisin voittojen tielle kotikentällä!

  Tagit: hpk  lp-vampula  mestaruusliiga  otteluennakot  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä