• Hämeenlinnan Lentopallokerhon vuosi 2020 alkoi kaksijakoisesti. Perjantaina Lentiskerho kaatoi kotonaan nuorten valmennuskeskusjoukkueen Kuortaneen 3-0, mutta hävisi loppiaismaanantaina Seinäjoella samoin numeroin JymyVolleylle.

Lentiskerho oli JymyVolleyta vastaan hyvin pelissä mukana jokaisessa erässä erän loppupuolelle asti. Ensimmäisessä erässä vierasjoukkue taipui erätappioon 21-22-johdosta, kun nurmolaiset tekivät erän neljä viimeisintä pistettä. Toisessa erässä kotijoukkue puolestaan nykäisi karkumatkalle 19-19-tilanteesta ja kolmannessa erässä hämeenlinnalaiset johtivat jälleen 21-22 ja tasoittivat vielä tilanteeksi 23-23 ennen kuin JymyVolley ratkaisi itselleen täydet kolme pistettä kahdella viimeisellä pisteellään.

Kotijoukkue hyökkäsi maanantaina huipputehoilla 51 prosenttia, kun Lentiskerho jäi 34 prosenttiin. Jody Larson merkautti ottelun kovimman pistemäärän 18 (+16) ja sai hyvää taustatukea Maddie Haggertylta (12/+5), Perry Ramseylta (12/+5) ja Kaisa Nymanilta (11/+8).

Hämeenlinnalaisista eniten pisteitä teki Emmi Riikilä (15/+11) ja myös Ivana Jeremic pääsi yli kymmenen pisteen (12/+8).

Vuoden ensimmäisessä ottelussa perjantaina Elenia-areenassa Lentiskerho oli nuorten maajoukkuetta vastaan odotetusti parempi. Se otti kolme pistettä suoraan kolmessa erässä ja antoi vastustajalle ensin 16, sitten 21 ja lopuksi jälleen 16 pistettä. Jeremic teki perjantaina 12/+10 pistettä ja Riikilä pisteen vähemmän (11/+2).

Lentiskerhon tiivis vuoden alku jatkuu heti keskiviikkona, kun Elenia-areenaan tulee vieraaksi huittislainen LP-Vampula. Ottelu alkaa kello 18.30.