lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerhon Mestaruusliiga-kausi jatkuu torstaina, kun joukkue saa kotiotteluunsa vieraita Lapista. Lentopallokerhon ja WoVo Rovaniemen välinen ottelu pelataan tällä kertaa Iittala-hallissa kello 18.30 alkaen.

  Lentiskerho ja WoVo kohtasivat tällä kaudella hämeenlinnalaisten sarjan avausottelussa Rovaniemellä. Lentiskerho oli Lapin urheiluopistossa pelatussa ottelussa parempi neljän erän kamppailun jälkeen erin 1-3.

  WoVo on pelannut liigakauden aikana ennen torstaita yhdeksän ottelua, joista se on ottanut yhden kolmen ja yhden kahden pisteen voiton. Tuomas Alatalon valmentama joukkue kaatoi vieraissa lokakuun alussa Puijo Wolleyn 1-3 ja oli kuun lopussa kotisalissaan Oriveden Ponnistusta vastaan parempi numeroin 3-2.

  Lentiskerhon keskipelaaja Laura Laukkasen mukaan Iittala-halliin tulee vastaan hyvä joukkue.

  - Kova joukkue on tulossa vastaan. Siellä on paljon hyviä pelaajia - hakkuri, yleispelaaja ja keskipelaaja, joten Rovaniemeä vastaan pitää olla valmiina laajalla rintamalla, Laukkanen sanoo. 

  Torstain vierasjoukkueen tehokkain pelaaja on alkukauden aikana ollut yhdysvaltalainen Taylor Slover 159 pisteellään. Hän on saanut eniten tulitukea keskellä pelaavalta maannaiseltaan Jenelle Jordanilta (84 pistettä) ja LP Viestistä pohjoiseen muuttaneelta hakkurilta Saana Lindgreniltä (82 pistettä). Joukkueen ulkomaalaisosastoon kuuluu myös latvialainen passari Ruta Linde.

  - Ulkomaalaisvahvistuksilla on ollut päävastuu hyökkäyksessä, joten heihin pitää keskittyä, mutta kentällä on myös hyviä suomalaispelaajia. Heidänkin suorituksiinsa pitää olla valmiina, keskipelaaja muistuttaa.

  Torstain ottelun pelipaikka Iittalan liikuntahalli on Laukkaselle tuttu paikka.

  - Iittalassa on hyvä halli pelata. Pelasimme siellä viime kaudellakin yhden Suomen cupin ottelun Vampulaa vastaan. Toivottavasti katsojiakin tulee paikalle paljon, jotta saamme myös tunnelman nousemaan, keskipelaaja toivoo.

  Lentiskerho on joutunut alkukauden aikana kärsinyt poikkeuksellisen paljon loukkaantumisista. 

  - Meidän kaikkien kentällä olevien pitää nyt nauttia hommasta yhdessä. Sillä se lähtee, Laukkanen sanoo.

  Ylöjärven Ryhdin kasvatti Laukkanen pelaa Hämeenlinnassa toista kauttaan ja on viihtynyt seurassa hyvin.

  - Olen kehittynyt Hämeenlinnassa hyvin ja päässyt mukaan myös liigaan, kun täällä on pyörähtänyt käyntiin ensimmäiset liigavuoteni. Olen ollut seuran toimintatyyliin supertyytyväinen.

  Laukkanen täytti elokuussa vasta 17 vuotta eli muutto uuteen kaupunkiin tuli hänen kohdallaan poikkeuksellisen nuorena.

  - Olihan se tietysti tosi iso muutos elämään. Olen kuitenkin paljon apua seuralta ja joukkuekavereilta. Se on tehnyt asiasta kuitenkin tosi helpon, lentopalloilija kiittelee.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä