• Hämeenlinnan Lentopallokerho sai ryhmäänsä yhden tärkeän palasen lisää, kun joukkueen viime kauden hakkuri ja kapteeni Yasmine Madsen pelaa oranssissa pelipaidassa myös tulevalla kaudella.

  - Hyvillä fiiliksillä jatkan. Joukkue alkaa näyttää aika hyvältä ja onhan se kiva pelata ensimmäistä kertaa oman siskoni kanssa samassa joukkueessa, Madsen sanoo.

  Nuoremman Madsenin isosisko Michaela teki Lentopallokerhon kanssa sopimuksen jo aikaisemmin kesällä. Viimeisten kausien aikana Hämeenlinnassa on nähty jompikumpi siskoksista, mutta ensi kaudella kumpikin on tosiaan samassa joukkueessa ensimmäistä kertaa.

  - Aina on tarvittu yksi Madsen, mutta en tiedä mitä nyt tapahtuu, kun on kaksi. Toivottavasti menee vielä paremmin, hakkuri nauraa.

  Lentopallokerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia on iloinen, kun joukkueen hyökkäyspelin syömähammas jatkaa Hämeenlinnassa.

  - Odotin tätä, sillä kaikki tietävät, että pidän Yassusta pelaajana todella paljon. Hän keskittyy hyvin siihen mitä tekee ja haluaa oikeasti kehittyä ja tulla paremmaksi pelaajaksi, italialainen sanoo.

  Tulevaisuudessa 22-vuotiaan Madseninkin tähtäin lienee Euroopan ammattilaissarjoissa.

  - Mielestäni yksi vuosi lisää Suomessa on hyvä askel kohti tulevaisuuden isompaa steppiä. Uskon, että hänellä on edessään täällä mainio kausi ja on todella iloinen sekä joukkueen että itseni puolesta, että Yassu jatkaa Hämeenlinnassa, Pentassuglia kertoo.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä