• Hämeenlinnan Lentiskerho ja Naarasleijonien edustusjoukkue Helsinki Volley ovat aloittaneet merkittävän yhteistyön. Molempien seurojen edustajat Hämeenlinnan Lentiskerhon manageri Ville Kalliomäki ja NALE:n varapuheenjohtaja ja Helsinki Volleyn joukkueenjohtaja Jaana Ylitalo hehkuttavat farmisopimusta. 

  Helsinki Volley on jo useita vuosia kuulunut naisten ykkössarjan eliittiin. Päävalmentaja Kirsi Hyttisellä on takanaan mittava ura Mestaruusliigassa sekä passarina että liberona. Neuvotteluissa löysimme Ville Kalliomäen kanssa samanlaisia tavoitteita pelaajien kehittämiseksi. Matteo Pentassuglian kanssa olen jutellut paljon valmennuksesta ja yhteinen sävel on löytynyt. Etenkin taktisessa osaamisessa Matteolla on minulle varmasti paljon annettavaa, uskoo Hyttinen. Hienoa, että saatiin yhteistyö alulle Hämeenlinnan kanssa.

  Ville Kalliomäen mukaan jo viime kaudella suunniteltiin ja rakennettiin yhteistyökuvioita Helsinki Volleyn kanssa ja nyt se on valmis. Yhteistyö varmistaa sen että esimerkiksi meidän ehkä vähemmälle peliajalle jäävät pelaajat saavat peliaikaa Helsingissä ja Helsinki Volleyn lahjakkaimmat pelaajat saavat mahdollisesti pelikokemusta täällä Lentiskerhossa.

  Yhteistyö on vasta alussa ja voi olla, että jo tällä kaudella Helsingissä nähdään naisten liigaa, lupaa Kirsi Hyttinen hymyillen. Se on ainakin varmaa, että yhteistyökumppanit kohtaavat ystävyysottelussa ensi viikon keskiviikkona Humppilassa. 

   

  Kuvassa Helsinki Volleyn Kirsi Hyttinen ja Jaana Ylitalo
  Kuva: Helsinki Volley

  Tagit: lentiskerho  lentopallo  seurayhteistyö  Helsinki Volley  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä