• Hämeenlinnan Lentopallokerho on kiinnittänyt joukkueeseensa lisää lupaavia tulevaisuuden pelaajia, kun kaikkien aikojen nuorin Mestaruusliigassa esiintynyt pelaaja Nella Haatainen liittyy joukkueeseen Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueesta.

  Haataisen kohdalla voidaan puhua kenties jo supertalentista, sillä hänellä on hallussaan kaikkien aikojen nuorimman lentopallon Mestaruusliigassa esiintyneen pelaajan titteli. Haatainen teki historiallisen debyyttiinsä 27.2.2021 vain 14 vuoden, 3 kuukauden ja 6 vuorokauden ikäisenä. Haatainen pääsi tositoimiin Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueessa. 

  Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä Nella oli tänä keväänä voittamassa myös Naisten 1-sarjan superfinaalia, mutta koska valmennuskeskuksen joukkue on nousuesteinen Mestaruusliigaan, ei joukkue koskaan karsinut paikasta pääsarjaan. 

  — Odotan innolla uutta ympäristöä, ja on hienoa ottaa seuraava askel lentopallossa yhdessä Mestaruusliigan kestomenestyjäseurassa. On upeaa päästä huippuvalmennukseen ja koviin treeneihin, ennakoi Nella tulevaa kautta.

  Yleispelaajana pelaava 176 senttinen Savonlinnan Ajon kasvatti junioreissa edustanut Ajon lisäksi virolaista Selver Tallinnaa ja Haukiputaan Heittoa. Kokemusta kansainvälisistä peleistä on kertynyt nuorten maajoukkueiden mukana mm. U17-tyttöjen EM-lopputurnauksessa 2022. Suomen lohkossa oli todella kovatasoinen, kun vastassa olivat Turkki, Slovenia, Italia (voitti mestaruuden), Puola ja Unkari.

  — Pelaajana olen rauhallinen, itsevarma ja sisukas. ⁠Olen ehdottomasti tiimipelaaja, vahvuuksiani ovat laaja toolbox ja pelinluku sekä ”henkinen iäkkyys”. ⁠Odotan innolla tulevaa kautta, Hämeenlinnan loistavaa yleisöä ja oranssia vyöryä!

  Myös päävalmentaja Andrea Carasi uskoo uuteen talenttiinsa:

  — Olen kuullut Nellasta paljon positiivisia kommentteja ja olen nähnyt hänen pelaamistaan videoilta. Uskon hänen olevan erittäin potentiaalinen pelaaja. Minun täytyy kiittää PuMa-Volleyn valmentajaa Seppoa (Siika-aho) hyvästä tipsistä.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä