•   Reilu puoli vuotta on kulunut edellisestä liigapelistä. Lentiskerhon liigan avaus tapahtuu perjantaina 2.10. kello 18.30 kun kotijoukkue kohtaa Loimua Areenalla aina rakkaan vihollisen OrPon. OrPo on ollut kestomenestyjä naisten liigassa ja lähtee jälleen kerran tavoittelemaan mitalia sarjassa. 

    Mielenkiintoiseksi ottelun tekee myös se millaisella kokoonpanolla Lentiskerho lähtee avaukseen. Kerholla on ollut vaikeuksia pelaajamateriaalin kanssa jo ennen sarjan alkua. Tunnetusti urheilujoukkueen johto on pystynyt aina ratkaisemaan vaikeatkin ongelmat. 

    TURVALLISESTI KATSOMOON 

    Lentiskerho on laatinut tarkan suunnitelman ottelun järjestelyistä. Niihin kannattaa jokaisen tutustua huolellisesti ja noudattaa niitä myös kirjaimellisesti. Ohjeet löytyvät osoitteesta; 

   https://www.lentiskerho.fi/ajankohtaista/node/tarkennusta-korona-ohjeistukseen-otteluissa 

    Katsomoihin voidaan ottaa lähes 900 henkilöä turvallisuusohjeita noudattaen, joten kaikki mahtunevat sisään. Kannattaa kuitenkin varata aikaa ehkä hiukan normaalia enemmän jotta turvavälit voidaan pitää. 

    LENTISKERHO ON PELÄTTY VASTUSTAJA 

    Mestaruusliigan avaustapahtumassa aika moni muu joukkue nimesi yhdeksi mestariehdokkaaksi Lentiskerhon. Myös kolme muutakin joukkuetta ennustettiin mestaruuden tavoittelijaksi. 

    Avaustapahtumassa Lentiskerhoa edustivat Matteo Pentassuglia ja Yasmine Madsen. 

    Haastattelussa Matteo oli tutun iloinen ja positiivinen. 

    Matteon mukaan viime kaudella oli ongelmia mutta kaikki vaikeudet ratkaistiin riittävän ajoissa. Tämäkin kausi on alkanut loukkaantumisilla. Erityisesti Matteo harmitteli Venessa Loukosen loukkaantumista.  

    “Se oli tosi ikävää, koska uskon että hänellä olisi ollut hieno kausi edessä. Pidin erityisesti hänen peliotteesta joukkueessa”.  

    “Nyt odotamme, että saamme kaikki pelaajat mukaan ja pääsemme harjoittelemaan 6 vastaan 6 harjoituksia ja varmistamaan laatua”. 

    Matteo pääsi vitsailemaan myös uudesta pelaajasta joka ei ollut haastattelijan tiedossa. 

    “Olemme saaneet uuden keskipelaajan Julia Miniukin jonka salaisuutena paljastan. Hän tulee korvaamaan Venessan. Meillä oli valinnassa muitakin vaihtoehtoja, mutta tunsin Julian parhaiten. Hän on pelannut Suomessa ja Italiassa. Olen puhunut hänen valmentajiensa ja joukkuetovereidensa kanssa. Tiedän, että Julia sopii meidän joukkueeseemme loistavasti”. 

    Matteo kehui myös joukkuetta. 

    “Sain joukkueeseen juuri ne suomalaispelaajat jotka halusinkin. Myös ulkomaalaisiin pelaajiin olen tyytyväinen. Jokainen joka tuntee minut, tietää että minulle kaikki ovat kuitenkin samanarvoisia. Ei ole ulkomaalaisia, suomalaisia tai italialaisia. Olemme keskustelleet myös siitä, miksi minulla on - italialainen systeemi – mutta niin se vain minun kanssani on. 

    Matteo kantaa myös suurta huolta jokaisesta pelaajasta. 

    “Minua huolestuttaa se mitä tapahtui viime kaudella. En pidä siitä kun pelaajat loukkaantuvat. Pelaajat laittavat lentopalloon koko sydämensä. Jos pahaa tapahtuu, niin olen todella surullinen pelaajan puolesta. Ei ole kyse ottelun tuloksesta, se tulee jälkikäteen. Haluan, että kaikki ovat turvassa”. 

    Matteo päätti puheenvuoronsa filosofisesti. 

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä